Kontakt oss
Home » Bruksområder » Offentlige miljø, butikk og senter

Offentlige miljø, butikk og senter

Kjøpesenter

Herdeplast er en estetisk og funksjonell løsning for moderne offentlige miljøer. På større flater med intensiv trafikk som i butikker, varehus, restauranter, hotell, hageanlegg, ventehaller, foajeer og flyplasser – passer herdeplast utmerket. En rekke produkter tilpasset offentlige miljø er de senere år utviklet av leverandører verden over.

Herdeplastgulv er fugefrie og tilnærmet uten begrensninger. Kombinasjoner av ensfarget, mønstret, spraglet, med glitter og glass, matt eller blankt – eller kort og godt gjennomsiktig. Det er bare kreativiteten som er begrensningen.

Beleggene har for det meste lav byggehøyde, noe som betyr at få eller ingen tilpasninger må gjøres på eksisterende bygg. Generelt er installasjonstiden for de fleste herdeplastbeleggene kort – og for sluttkunden tidsbesparende.

Populært og slitesterkt
Minimalistiske, blanke og fargesprakende epoxybelegg har blitt en populær gulvløsning for butikker i hele landet. Gulvene er svært slitsterke, lette å holde rene og krever relativt lite vedlikehold. Typiske gulv i denne kategorien er Peran SL Fruity, Peran SL og Peran Comfort.

Epoxyterrazzo er et fugefritt og eksklusivt terrazzogulv som består av et pigmentert bindemiddel og tilslag. Tilslaget – marmor, farget glass, speil etc. – kan blandes etter ønsket størrelse, mengde og farge. Med dette som utgangspunkt kan kunden designe det ønskede uttrykket på egenhånd.

Steinteppe blir ofte benyttet i butikker og bilforretninger. Gulvet er lyddempende, behagelig å gå på og holder svært godt på støv og skitt. Løsningene leveres med naturstein eller marmor.

Naturewalk er et sklisikkert og sandfylt utendørsbelegg som er velegnet for vrimlearealer, gangbaner og svalganger. Det er en svært robust løsning, som kommer i et stort antall utrykk.